Tarifi nerden aldigimi hatirlamiyorum ama tarif defterimde denenecekler arasinda buldum ve yaptim. Cok guzel oldu. Yaptigim bir kac kucuk degisiklik, bir kac kucukde hata ama tat harikaydi.Gorunumu ayri harikaydi. Misafirlerim bayilarak yediler. Tabaktakiler azallmistiki resim cekmek aklima geldi. Kalan bir kacinin goruntusuyle iste tarif:
MALZEMELER:
1 buyuk yesil biber
1 buyuk kirmizi biber
100 gr philedelphia krem peyniri
3 sap dogranmis kereviz
yarim demet dogranmis maydonoz
5 adet dogranmis zeytin
2 adet dogranmis yesil sogan
1-2 dis dogranmis sarimsak
2 corba kasigi mayonez
1adet domates
1 marul
1 kati haslanmis yumurta
birazcik dovulmus findik
YAPILISI:Biberlerin icini temizleyin. Peynir, kereviz, sogan, sarimsak, maydonoz, findik ve zeytini karistirin. Bu karisimida mayonezle karistirin. Biberleri bu karisim ile doldurun. Biraz buzdolabinda beklettikten sonra, servis yapmadan once ince ince dilinleyip marul yapraklarinin uzerine yerlestirin. Uzerini domates ve haslanmis yumurta dilimleriyle susleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder