1 Şubat 2010 Pazartesi

Brokkoli Corbasi


Vitaminli ve lezzetli bu corbami kis gununde sizinle paylasmak istedim.


MALZEMELER:

250 gr Brokkoli
1 adet kuru sogan
2 yemek kasigi un
2 yemek kasigi tereyagi
2 su bardagi sut
biraz su
tuz


YAPILISI: Tereyagini tenceremize koyup ocaga alalim. Kuru sogani robotta cekip tencerede biraz kavuruyoruz. Uzerine unu da ilave edip biraz daha kavurduktan sonra, yavas yavas sutu ve suyuda ekleyip brockolileri uzerine atiyoruz. Tuzunuda ekleyip iyice brokkoliler yumusayincaya kadar pisiriyoruz. Pistikten sonra blendar ile iyice pure haline getiriyoruz corbayi.Istenirse icerisine sut yerine kremada eklenebilir ama ben sutlu tercih ettim.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

You got great points there, that's why I always love checking out your blog.

My blog:
Regroupement de credit aussi credit Rachat de Credit