12 Şubat 2009 Perşembe

Pestolu milfoyler




Pesto sosu ben cok yerde kullaniyorum. Tavuk, et yemeklerinde, boreklerde.. Ozellikle bu milfoyler harika oldular tavsiye ederim.




MALZEMELER:

1 paket milfoy hamuru
beyaz peynir
2 yemek kasigi pesto sosu


YAPILISI: Milfoyler degisik sekillerde satiliyor her yerde. Ben dikdortgen uzunca olanlardan kullandim. Istediginiz sekli verebilir istediginiz sekildeki milfoyu kullanabilirsiniz. Beyaz peynir ile iki yemek kasigi kadar pestoyu karistirdim. Ve minik minik kestigim milfoylerin arasina koyup kapattim ve tepsiye siraladim. Kizgin firinda pisirdim. Harika oldular.

2 yorum:

Kirkigecmek dedi ki...

Ömür'cüm pestoya bayılıyor ve kendimiz hazırlıyor taze taze tüketiyoruz bunu da zevkle deneyeceğim :) Teşekkürler

Unknown dedi ki...

Pestoyu cok ama cok severim. Begendigine sevindim. Demekki daha bol pestolu tarifler paylasmaliyim:)