Keskek ben kucukken bizim evde cok pisirilirdi. Babaannem etlisini yapardi. Ama ben tercihimi tavuktan yana kullandim bu sefer tavuk etiyle yaptim.
MALZEMELER:
2 tavuk gogsu
2 su bardagi asurelik bugday
2 kasik tereyagi
1 tatli kasigi kirmizi biber
tuz
YAPILISI: Bugdayi aksamdan islattim. Sabaha guzelce yikayip hasladim. Sonra icine az haslanmis tavuk etini didikleyip ,tuzunu ekledim ve iyice hasladim. daha sonra cok az blendar ile oguttum. Tam parcalanmayacak sekilde. Ve tereyaginda kirmizi biberi kizartip uzerine dokerek servis yaptim.
MALZEMELER:
2 tavuk gogsu
2 su bardagi asurelik bugday
2 kasik tereyagi
1 tatli kasigi kirmizi biber
tuz
YAPILISI: Bugdayi aksamdan islattim. Sabaha guzelce yikayip hasladim. Sonra icine az haslanmis tavuk etini didikleyip ,tuzunu ekledim ve iyice hasladim. daha sonra cok az blendar ile oguttum. Tam parcalanmayacak sekilde. Ve tereyaginda kirmizi biberi kizartip uzerine dokerek servis yaptim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder